• Obnovljeno
TS Chakhan Hair Color Cream : No. 8 Yellow Brown, TS Soft boja kose je jednostavan za korištenje i ne sadrži PPD i amonijaka (#8 Yellow Brown)
zoom_in

TS Chakhan Hair Color Cream : No. 8 Yellow Brown, TS Soft boja kose je jednostavan za korištenje i ne sadrži PPD i amonijaka (8

HRK 47.97

Na skladištu
check Dostupno za naručivanje

TS Chakhan Krem boju kose.Ne sadrži kemikalije : ne PPD, nema amonijaka. 1 cijev u boji krema. 1 cijev krema-проявителя. 1 par rukavica. 1 češalj/četka. 1 upute za rad.PPAS.Amonijak.Provedite patch - test u slučaju alergijske reakcije.Detaljnije informacije potražite u uputama unutar kutije.Ne perite pre kosu.TS Chakhan Hair Color Cream pomaže u zaštiti oštećenu kosu od bojenje, a pruža hidrataciju kose.Ne sadrži štetne sastojke : .ППДАммония.Priprema prije konzumacije.Provedite test psalme u slučaju alergijske reakcije Pogledajte upute unutar okvira za više informacija Ne perite pre kosu.Imajte u blizini sati, tako da možete provjeriti vrijeme obrade.Prije nego što bojiti kosu, stavite rukavice.Koristite stari ručnik ili ogrtač, kojima možete prikriti odjeću.Otvorite materijal s kolor kremom i materijal za проявителем.Выдавите sve u sadržaj obiju cijevi ili u omjeru 1 : 1 u zdjelu i izmiješati.Koristite četkicu za boje za kosu i nanosite окрашивающую spoj izravno расчесывая kosu.Ostavite ga na 20-30 minuta i ostavite još 5 minuta, kada sijede kose će biti jaka i teška. *Izbjegavajte prodora vode u oči.

Kupci po vlastitom izboru..