• Obnovljeno
JINCASE dodatna Oprema za mobilni telefon Kompatibilnost za Galaxy A50 Pune Boje Magnetski Horizontalni Kožna Flip Torbica sa Pretinac za kartice i držačem(crna) Zaštitna torbica (boja : smeđa)
zoom_in

JINCASE dodatna Oprema za mobilni telefon Kompatibilnost za Galaxy A50 Pune Boje Magnetski Horizontalni Kožna Flip Torbica sa Pretinac

HRK 67.80

Na skladištu
check Dostupno za naručivanje

Jednostavno, lijepo i ugodno.Izrađen je od visokokvalitetnog materijala, može zaštititi vaš telefon, tako da je on uvijek izgleda kao nova.Preciznost dizajn, vrlo je pogodna za vaš telefon, ostale tipke možete koristiti normalno.Cijena koncesije, preporučujem vam da kupite.Za Galaxy A50 Pune Boje Magnetski Horizontalni Kožna Flip Torbica sa Pretinac za kartice i držačem(crna).Molimo odaberite pravi model.Odijelo za svoj mobilni telefon.1. Sažetost.On je samo nastaje i zakrenuti, ostaviti čist i ugodan dojam na sve.2. Funkcionalan.Torbica može dobro odgovarati vašem telefonu i imati veliki značaj za zaštitu vašeg telefona od ogrebotina, udaraca, skliznuti i tako dalje.3. Povoljno.Sve tipke i priključci su dostupni.4. Izdržljiv.Uz dobre performanse, on može raditi za dugo vremena.5. Ekonomičan.Za to je bio instaliran vrlo prigodna cijena.To je dostupan proizvod.Dobrodošli na kupnju!.

Kupci po vlastitom izboru..