• Obnovljeno
Rainbow Series Tuš Cap 1 Pack, Dual vodootporne mekana podstava PEVA(A) i Rainbow Series Tuš Cap 1 Pack, Vodootporan mekana podstava PEVA(B)
zoom_in

Rainbow Series Tuš Cap 1 Pack, Dual vodootporne mekana podstava PEVA(A) i Rainbow Series Tuš Cap 1 Pack, Vodootporan mekana podstava

HRK 46.47

Na skladištu
check Dostupno za naručivanje

【Moderan izgled, Dizajn】kape za tuširanje serije "Rainbow" inspiriran prikazom svijetle ili šarene "Duga".Kapa za kosu izvedena moderan i lijep, a unutarnji dio izrađen od mekog materijala PEVA, koji će vas natjerati da se osjećate ugodno, lijepo i lijepo nakon nošenja. 【Vodootporan materijal】dupli sloj kapa za tuširanje izrađen od visoko-kvalitetne PEVA.Ovaj materijal ima najbolji vodootporne karakteristikama.Vodootporno kape za tuširanje mogu zadržati svoju kosa suha u stilu i uživati u vašim tušem. 【Lako nositi】Ova kapa za tuširanje koristi sofisticiranu tehnologiju šivanje.On je mekan i elastičan, a pruža stabilnost.Elastični ukrasni porub lako se nosi i uklanja.To je moderan, lijep i zgodan kapa za tuširanje. 【Raznolik izbor】sadrži dvije dimenzije : 11 cm i 12 cm.Raznolikost veličina шапочек za duša će olakšati vaš život.To je dobar izbor za obiteljski paketa, da li za svoje roditelje ili djecu.Osim toga, ovaj proizvod također uključuje različite stilove.Nekoliko stilova stvara nekoliko dojmova.Vaš život će postati više boja!. 【Najbolji izbor】Mini-kape za tuširanje serije"Duga" za žene izrađeni su od kvalitetnih i mekih materijala, koji će biti dobar izbor za tuširanje, kuhanje, liječenje maske za kosu, i SPA.

Kupci po vlastitom izboru..