• Obnovljeno
EMMA Active Beauty Lak Za nokte, Otporan Boju noktiju, 12+ Free formula, od Vegan i Bez nasilja, FOMO Let It Go, 0,5 fl oz.
zoom_in

EMMA Active Beauty Lak Za nokte, Otporan Boju noktiju, 12+ Free formula, od Vegan i Bez nasilja, FOMO Let It Go, 0,5 fl oz.

HRK 18.00

Na skladištu
check Dostupno za naručivanje

Brzo Suha formula.Trošenje i sjaj traju do tjedan dana. 12+ Free formula.Certificirani PETA, okrutnosti i vegana. 5 oz.EMMA V. S. N. P. zalaže za Potpuno Poseban Lak za nokte.EMMA-prvi u svijetu lak za nokte fast fashion, koji svaki mjesec predstavlja potpuno novi kolekciju.Uz moderan, modernim bojama lakova za nokte, koji se stapaju sa svakim odjeću, lakovi za nokte EMMA ne sadrže okrutnosti i sigurni za korištenje.Lakovi za nokte EMMA V. S. N. P. ne sadrže 12+ i ne sadrže toluen, дибутилфталата (DBP), formaldehida, формальдегидной smole, камфары, TPHP, ксилола, этилтозиламида, MEHQ/HQ, метилизотиазолинона, parabeni, sastojci životinjskog podrijetla i glutena.Budite sigurni, EMMA-najsigurniji lak za nokte, koji možete kupiti i koristiti.EMMA V. S. N. P. is ne samo 12+ besplatno i ovjerena od strane PETA-e, ali i da ima novu hranjivu formulu koja pruža još više pogodnosti za nokta i kožicu.Hranljiva formula EMMA V. S. N. P. Uključuje : Retinol (vitamin A) – koristi se za njegova hidratantna i rejuvenating svojstva, retinol štiti i vlaži nokte i kožicu.Biotin (vitamin B7) - Lomljive nokte (udubljenja, pukotine ili pukotine), procjenjuje se, pogađaju oko 20% stanovništva.Istraživanja su pokazala da je biotin poboljšava debljinu noktiju i smanjuje njihovu razgradnju.Tokoferol (vitamin E) - Sprečava sindrom žutih noktiju, koji uzrokuje ljuštenje, pucanje i žutilo noktiju.Tokoferol i vlaži i sprječava pucanje kožicu i suhoća kože oko noktiju krevet.Keratin (protein) - Igra važnu ulogu u zdravlju noktiju.Keratin štiti nokte od oštećenja, čineći ih jačim i эластичными, dodajući prirodnom proteina keratina od kojeg su nokti.

Kupci po vlastitom izboru..