• Obnovljeno
Prikaz репроектора ventilatora holograma, moćna funkcija aplikacije je Jednostavan za korištenje 3 mala ventilator LED za dućan za holografske афиш za događaje Digital Signage(#4)
zoom_in

Prikaz репроектора ventilatora holograma, moćna funkcija aplikacije je Jednostavan za korištenje 3 mala ventilator LED za dućan za

HRK 120.60

Na skladištu
check Dostupno za naručivanje

U usporedbi s drugim modelima 65 cm/25,5 inča računalni pretvarač radi brže i lakše, a funkcija aplikacije više moćna.Stvarajte, prikažite i upravljajte inspirativnim trodimenzionalan opremljene holografska vizualnim efektima, koji su, čini se, lebde u zraku, što je idealno pogodna za digital signage, holografski plakatima, активационных aktivnosti i digitalnih priključaka.Trodimenzionalni vizualni efekti visoke rezolucije sa opremljene holografska efektima će vam pomoći da učinkovito pretvoriti u pasivnu publiku u stvarne kupce.Podrška za aplikaciju 65 cm/25,5 cm 3-dimenzionalnom holografski ventilator, podršku mobilnog telefona i aplikacije za i OS za preuzimanje video, brzo, povoljno i sigurno. 3 - dimenzionalnom holografski prikaz ventilatora, aerial photography čini da se osjećate potpuno u zraku, stvarajući bolju atrakcija za vaš proizvod ili događaj.Značajke : 1. Stvarajte, prikažite i upravljajte inspirativnim trodimenzionalan opremljene holografska vizualnim efektima, koji su, čini se, lebde u zraku, što je idealno pogodna za digital signage, holografski plakatima, активационных aktivnosti i digitalnih priključaka.2. Trodimenzionalni vizualni efekti visoke rezolucije sa opremljene holografska efektima će vam pomoći da učinkovito pretvoriti u pasivnu publiku u stvarne kupce.3. Podrška za aplikaciju 65 cm/25,5 cm 3-dimenzionalnom holografski ventilator, podrška i za mobilni telefon i OS app za preuzimanje video, brzo, povoljno i sigurno.4. 3-dimenzionalnom holografski prikaz ventilatora, aerial photography čini da se osjećate potpuno u zraku, stvarajući bolju atrakcija za vaš proizvod ili događaj.5 U usporedbi s drugim modelima 65 cm/25,5 inča, računalni pretvarač radi brže i lakše, a funkcija aplikacije više moćna.Kako koristiti : 1. Odaberite mjesto instalacije i uzeti tri pričvrsnih otvora na zidu, razmak između rupa je isti kao i kod nosača.2. Umetnite ekspanzioni vijak na nosač, a zatim zalijepite ga u rupu koju je u koraku 1. Pritegnite vijke nakon pune instalacije.3. Postavite četiri led svjetlo štap u utore za ugradnju svjetlosnih šipke na računalu, a potom zategnite vijke. (Ne skidajte svjetlosnu traku sa hosta na silu, da biste izbjegli oštećenja)4. Povežite oglašavanje pla.

Kupci po vlastitom izboru..