• Obnovljeno
Tookie Stereo Ear Headphones, Air Tube Anti-Radiation Headphones Slušalice, Stereofonski Slušalice Шумоизоляционные Slušalice s Mikrofonom za Mobilni telefon, Pad, Mp3 playeri(crna)
zoom_in

Tookie Stereo Ear Headphones, Air Tube Anti-Radiation Headphones Slušalice, Stereofonski Slušalice Шумоизоляционные Slušalice s Mikrofonom

HRK 26.97

Na skladištu
check Dostupno za naručivanje

Osigurajte visoke kvalitete zvuka za poziv, tako i za glazbu.Mekani silikonski earplugs nositi povoljno i korisno za zdravlje. priključak od 3,5 mm odgovara za većinu glavnih tokova pri ruci.Ovo je prekidač za CNC.Ima prekidač na CNC. "I" znači za Appleov mobilni telefon, "N" znači za mobilni telefon Android.Ugrađeni mikrofon s tipkom odgovor i za uključivanje/isključivanje.Tip : Air tube stereo ear buds;Kompatibilan s mobilnim telefonom s priključkom od 3,5 mm. Ugrađeni mikrofon s tipkom odgovor i za uključivanje/isključivanje osigurava visoku kvalitetu zvuka za poziv, tako i za glazbene cijevi, u mogućnosti smanjiti zračenje na 98%.Dovod zraka je označio kraj zračenje mobitela.Mekani silikonski čepići za uši nositi udobno i zdravo.3.5 mm standardni priključak je pogodan za u osnovi glavni tok mobilnog telefona.Ima prekidač na CNC. "I" znači za Appleov mobilni telefon, "N" znači za mobilni telefon Android.Tehničke karakteristike : 1. Tip : Air tube ear stereo buds2. Specifikacija dinamika : 10мм3. Osetljivost : 102db S. P. LAT 1 KHZ 4. Učestalost telefoniranje bez korištenja ruku : 20 Hz-20 000Ч5. Nominalna snaga : 100 мвт6. Powerhandlingcapacity : 1000 Mw 7. Boja : crna, белыйсовместимый s mobilnim telefonom s priključkom od 3,5 mm, Paket uključuje : 1 x slušalice s ugrađenim mikrofonom.

Kupci po vlastitom izboru..