• Obnovljeno
Dijagonala dijagonala zaslona kape, drvo ormara kape metala Freestanding Freestanding, držač poklopca poda s kukom kupola, trgovina na Malo satna kape za bejzbol kape, kaubojski šešir, vlasulja (boja : zlato, veličina : 35hats)
zoom_in

Dijagonala dijagonala zaslona kape, drvo ormara kape metala Freestanding Freestanding, držač poklopca poda s kukom kupola, trgovina

HRK 287.10

Na skladištu
check Dostupno za naručivanje

▶【Vertikalni višeslojni dizajn Hat Stalak】:Rotirajući stalak za izložbe robe kape možete sortirati i pohraniti je u redu, nije lako zbuniti, u potpunosti prikazati razne kape, vertikalni dizajn, ne zauzima prostor. ▶【Rotirajući stalak za izložbe robe kape】:samostojeća polica za izložbe robe kape možete kretati po volji prema vašim potrebama, svaki sloj se može rotirati 360°, koji ne samo da povećava zbivati ekspozicije kape, ali je također jako zgodan za korisnike odabrati i pokupiti šešir. ▶【Retail Hat Stalak for Retail Stores】:Jedinstvena struktura drveta zaslona Retail hat stalak je istovremeno visokim kapaciteta i atraktivniji za klijente, pružajući im jednostavnost gledanja, s куполообразными kukama, da bi шляпам zadržati svoj oblik, što ga čini odličnim izborom za шляпных trgovinama. ▶【Layer Adjustable】:Metalne kuke držača kape slobodno se uklanjaju, tako da možete prikupiti potreban broj slojeva u skladu s vašim potrebama. ▶【Veličina】:Šešir stablo štand veličine 53.1 "x22"(135×56 cm), 65 "x22"(175×56 cm), 4 sloja od 5 slojeva 6 slojeva 7 slojeva na raspolaganju, pogodan je za nekoliko veličina kape. ♥♥♥♥ Dobrodošli u moj dućan!▲▼ Vaš шляпному dućan, možda ćete morati stalak za kape.1. Pokretni - u potpunosti prikazuju kape i lako prikupljeni klijentima.2. Multi-level dizajn - veliki kapacitet i uredno skladištenje.3. Vertikalna struktura stabla - ne zauzima prostor, i privlači kupce.4. Slojevi kabineta kape možete slobodno da se okupe i da se prilagodi.5. Cijele kuka kape - nedostatak deformacije šešira.6. Metalne konstrukcije - čvrsta i nosiva.▲ Kako to učiniti? Specifications.Name : Podne rotirajući stalak za kape Boja : crna, bijela, zlatna Dimenzije : 135 x 56cm/53.1 x 22in (4 razine)175 x 56cm/65×22in (5 nivoa 6 nivoa 7 nivoa) Materijal : металЛприменение : trgovački centri, spavaće sobe,garderobe, skladišta, skladištenje помещенияупаковка uključuje : vješalica za kape x 1, predmete na slici, za razliku od vješalice za kape, nisu uključeni u izradi, molimo obratite se na stvarnoj toj robi.▲ "odnosno"▼"Napomena.1. Ako imate bilo kakvih problema nakon dolaska, molimo kontaktirajte nas što je prije moguće u roku od 24 sata, i mi ćemo riješiti vaš problem što je prije moguće.2. Zbog ručnog mjerenja, postoje 2-3 cm razlika, molimo obratite se na stvarni predmet.3. 3. Zbog različitih snimanja svjetla i monitora, boje mogu imati neke greške pravi objekt, molimo vas da dominira u prirodi.

Kupci po vlastitom izboru..