• Obnovljeno
Mudpuppy Map of the U. S. A. Jumbo Puzzle, 25 velikih komada, 22x22 – Odlično za djecu u dobi od 2+ - Šarene ilustracije država SAD – Pakiran u udobnu kutiju sa žice, višebojne, 1 kom.
zoom_in

Mudpuppy Map of the U. S. A. Jumbo Puzzle, 25 velikih komada, 22x22 – Odlično za djecu u dobi od 2+ - Šarene ilustracije država SAD

HRK 44.97

Na skladištu
check Dostupno za naručivanje

25-PIECE PUZZLE : 25-piece jumbo map of the USA jigsaw puzzle idealno za djecu u dobi od 2 i više godina.Velike komade debele, čvrste i odgovarajuće veličine za malu djecu.Gotovi slagalica ima dimenzije 22" x 22".ZABAVNO I INFORMATIVNO : kada vaše dijete sklapa zajedno debeli slagalice, karta Sjedinjenih američkih Država dolazi u život.Svaka država označen i uključuje slike, povezane s klimom, krajolikom i kulture.UZMI GA SA SOBOM : Kutija za pohranu 9 x 9 x 3,5 inča opremljen udobnim веревочной ručkom, što omogućuje lako uzeti ga sa sobom na vrijeme zagonetke daleko od kuće.Kutija pokazuje dovršeno djelo zagonetke i idealno je mjesto za pohranu komada sigurno i bez oštećenja.SIGURAN MATERIJALI : Gigantska karta SAD-zagonetka greyboard sadrži 90% recikliranog papira, pakiranje sadrži 70% recikliranog papira i tiskana нетоксичными tinta na bazi soje.Već više od 25 godina Mudpuppy stvara kvalitetne нецифровые puzzle, igre i igračke za djecu i obitelji koje olakšavaju kreativnu igru i kreativno razmišljanje.Svi proizvodi Mudpuppy u skladu s pravilima sigurnosti CPSIA, ASTM i CE.Pakiran u čvrstu kutiju sa šarenim веревочной ručkom.Kutija : 9 x 9 x 3,5 inča, 23 x 23 x 9 25 komada.Zagonetka : 22 x 22", 56 x 56 vidi Stil : Karta SAD Mudpuppy je pokrenut 1992. godine. Počevši od rane specijalizacije na головоломках, proširili smo našu sadašnju ponudu zagonetki, časopisa, dnevnika, obrazovnih igara i нецифровых igračaka za djecu i mlade.Mudpuppy surađuje s novim i poznatim umjetnicima i иллюстраторами.Imamo takve zbirke, kao Andy Warhol, Eric Karl i Mali feministkinja.Da se upoznate sa svim našim igračkama, zagonetke i igre proizvodima, molimo posjetite naš brand dućan.

Kupci po vlastitom izboru..